Totale webnerd
Liever koffie
Rijdt op hip skateboard
Kop vol ideeen
Liever Android
Houd van hawaii shirts
4 Koffie's in de ochtend
200 Regels code per uur
Steven Liemberg
Developures Creativitus
Bouwt websites sinds 2005
100% Full stack

Persoonlijk

Ik ben Steven Liemberg, 27 jaar, geboren en getogen in Groningen. Wanneer ik niet werk vind ik het leuk om te barbequen met vrienden. Ook heb ik een kleine boot om mee door de grachten van Groningen te varen. Mijn behoefte aan wat spanning in het leven vervul ik met mijn longboard en mijn parachute - die houden de dingen voor mij in balans.

Naast series en een beetje muziek hou ik van het lezen van ogenschijnlijk willekeurige informatie over bijvoorbeeld plaatsen of geschiedenis. Zo kan ik uren spenderen aan het kijken naar kaarten, of het lezen van wikipedia.Ook wil ooit nog door Zuid en Midden Amerika reizen.

Professioneel

Ik heb al een interesse in de creatieve mogelijkheden van computers sinds mijn 12e. Dit is de reden dat ik Communication & Multimedia Design (hbo) ben gaan studeren aan de NHL in Leeuwarden. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk gefocused op webdesign en development, concepting, branding en een klein beetje op video productie.

Na mijn afstuderen in 2012 ben ik begonnen met freelancen.Hierbij heb ik mij helemaal gestort op webdevelopment en heb ik de kans gekregen om aan diverse projecten te werken zoals bijvoorbeeld een incasso webapplicatie en een interactieve kaart voor het bekijken van energie verbruik op boerderijen.

Ik vind het leuk om in teams te werken, maar vind het niet erg om af en toe in mijn eentje iets te doen. Ik vind het leuk om van begin tot eind bij een project betrokken te zijn en hou er van om een concept, waar ik aan gewerkt heb, in het veld zijn ding te zien doen.